ua en ru

У Донецьку сьогодні у зв'язку з матчем Іспанія-Португалія буде обмежено рух автотранспорту

У Донецьку сьогодні, 27 червня, у зв'язку з матчем Іспанія-Португалія буде обмежено рух автотранспорту. Про це повідомили в прес-службі ДАІ Донецька.

Як і при проведенні попередніх матчів, обмеження руху автотранспорту буде здійснюватися за 4 години до початку гри і 2 години після закінчення матчу на вулицях "периметра безпеки" стадіону "Донбас Арени" - по проспекту Миру на дільниці від пр. 75-річчя футбольного клубу "Шахтар" до вулиці Артема; вул. Челюскінців на дільниці від пр. Миру до вул. Байдукова, по проспекту Пушкіна на ділянці від вул. Артема до вул. Челюскінців, а також на прилеглих вулицях - вул. 50 років СРСР від бул. Шевченка до пр. Миру, пр. Титова від вул. Університетська до вул. Артема, пр. Миру від пр. Червоногвардейського до вул. Набережна, вул. М. Ульянової від бул. Шевченка до пр. Миру, вул. Набережна від бул. Шевченка до пр. Миру.

У зв'язку з прибуттям в місто в день матчу численних вітчизняних і закордонних офіційних делегацій, у другій половині дня періодично буде обмежуватися рух на вулицях в центральній частині міста Донецька.

Нагадаємо, сьогодні, 27 червня, в Донецьку відбудеться перший півфінал Євро-2012. Грати будуть збірні Іспанії і Португалії.