ua en ru

У Донецьку троє людей загинули в результаті попадання снаряда в автомобіль, - мерія

У Донецьку в результаті прямого попадання снаряда в легковий автомобіль загинули троє пасажирів, які знаходилися в ньому.

У Донецьку в результаті прямого попадання снаряда в легковий автомобіль загинули троє пасажирів, які знаходилися в ньому. Про це йдеться в повідомленні прес-служби мерії Донецька.

"Близько двох годин тому було пряме попадання в легковий автомобіль "Жигулі" на бульварі Шевченка, в момент якого в ньому перебували пасажири. У результаті виниклої пожежі всі троє - згоріли заживо", - йдеться в повідомленні.

Мерія Донецька повідомляє, що 27 серпня у другій половині дня артилерійському обстрілу піддався Калінінський район. Снаряди потрапили в 5-поверхові будинки №№ 58 та 58 по вулиці Краснодонській, дитяча дошкільна установа № 16, зруйнована покрівля Донецького міського молодіжного центру, там виникла пожежа. У сусідніх будинках вибуховою хвилею вибито скло, осколки снарядів знаходяться у дворах житлових кварталів поруч з супермаркетом "Обжора".

На місці працюють чергові наряди МНС України в Донецькій області, а також бригади швидкої допомоги.

По бульвару Шевченка обірвані контактні мережі, пошкоджено опору і повалені дерева, у зв'язку з цим не працює тролейбусний маршрут № 8.

Також жителі повідомляють про залпи і вибухи в Київському та Кіровському районах. Пошкодження в Київському районі отримали як житлові будинки, так і комерційні підприємства. Інформація про масштаби зараз уточнюється.