ua en ru

У ДНР заявили, що готові до припинення вогню для недопущення розростання гуманітарної катастрофи

Прем'єр-міністр самопроголошеної "Донецької Народної Республіки" Олександр Захарченко заявив, що представники ДНР і ЛНР готові до припинення вогню для недопущення розростання масштабів гуманітарної катастрофи на Донбасі.

Прем'єр-міністр самопроголошеної "Донецької Народної Республіки" Олександр Захарченко заявив, що представники ДНР і ЛНР готові до припинення вогню для недопущення розростання масштабів гуманітарної катастрофи на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-службі ДНР.

"Ми готові до припинення вогню для недопущення розростання масштабів гуманітарної катастрофи на Донбасі. Але при продовженні агресії української армії наше народне ополчення буде битися при будь-якому співвідношенні сил і в будь-яких умовах. Києву треба пам'ятати, що для нацистів закінчився Сталінград, і що через пару років після нього був узятий Берлін. Зараз місто перетвориться в єдиний військовий табір. Ми не допустимо свавілля і насильства нацистів в Донецьку. Боротьба буде вестися за кожну вулицю, за кожний будинок, за кожний метр нашої землі! Ворог буде відкинутий", - йдеться в повідомленні.