ua en ru

У справі про замах на Кернеса опитано 340 осіб, - МВС

У справі про замах на мера Харкова Геннадія Кернеса опитано 340 осіб.

У справі про замах на мера Харкова Геннадія Кернеса опитано 340 осіб. Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України в Харківській області.

"В даний час в рамках кримінального провадження допитано 340 осіб, серед яких, зокрема, співробітники Харківської міської ради та харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної допомоги. Проведений ряд експериментів за участю фахівців різних галузей. Слідство плідно співпрацює з представником потерпілого, який виїжджав до лікарні, де в даний час знаходиться Геннадій Кернес", - йдеться в повідомленні.

За вилученими речовими доказами призначені судово-медичні, балістичні, медико-криміналістичні, трасологічні та інші експертизи, проведення яких доручено експертам Департаменту НДЕКЦ МВС України, Харківського науково-дослідного інституту судових експертиз ім. Бокаріуса.

Крім того, співробітники слідчого управління намагалися в телефонному режимі поспілкуватися з самим Кернесом, але на прохання його представника, який послався на стан здоров'я потерпілого, спілкування перенесено на інший час.