ua en ru

В БПП допускають призначення голови регламентного комітету Ради наприкінці грудня

В БПП допускають призначення голови регламентного комітету Ради наприкінці грудня Джерело фото:EPA
У партії "Блок Петра Порошенко" допускають призначення голови комітету з питань регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України в кінці грудня.

У партії "Блок Петра Порошенко" допускають призначення голови комітету з питань регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України в кінці грудня. Про це журналістам після погоджувальної ради повідомив голова фракції "Блок Петра Порошенко" Юрій Луценко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Регламентний поки залишиться вакантним, тільки що я ще раз передав керівнику "Опозиційного блоку" пану Бойко надати свого керівника і в разі, якщо він не буде надано до кінця грудня, то коаліція заповнить цю лагуну", - сказав він.

"Ще два вакантних комітету з питань фінансів і з питань будівництва. Завтра будуть внесені пропозиції з числа коаліції", - додав Луценко.

Нагадаємо, раніше партія "Блок Петра Порошенко" запропонувала "Опозиційного блоку" очолити комітет з питань регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України.