ua en ru

В АПУ спрогнозували початок мінської зустрічі о 16:00

В АПУ спрогнозували початок мінської зустрічі о 16:00

Заступник глави Адміністрації Президента України Валерій Чалий прогнозує початок зустрічі тристоронньої групи по врегулюванню ситуації на Донбасі в Мінську (Білорусь) з предстаивтелями ДНР і ЛНР сьогодні в 16:00 за київським часом. Про це Чалий заявив на прес-конференції в Києві, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я тільки що спілкувався з представниками, які вилетіли в Мінськ, вони вже готові, і планують десь о 16:00 почати засідання контактної тристоронньої групи", - заявив Чалий.

Раніше в ДНР заявляли, що такі переговори почнуться о 14:00 за київським часом.

В Мінськ з Києва вже відбули представник української сторони, екс-Президент України Леонід Кучма і представник російської сторони посол РФ в Україні Михайло Зурабов.

Нагадаємо, 22 грудня ввечері Меркель, Олланд, Порошенко і Путін домовилися про зустрічі контактної групи в Мінську 24 і 26 грудня.

Як повідомив незабаром представник самопроголошеної "Донецької народної республіки" на переговорах Денис Пушилин, ДНР підтвердила готовність брати участь у тристоронньої зустрічі контактної групи в Мінську 24 і 26 грудня.

23 грудня міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що Україна готується до переговорів тристоронньої контактної групи 24 грудня 2014 р.