ua en ru

В Ужгороді п’яний працівник облуправління СБУ збив двох пішоходів

В Ужгороді п’яний працівник облуправління СБУ збив двох пішоходів Фото: в Ужгороді сталася ДТП за участі працівника СБУ

На період проведення розслідування за фактом ДТП службовця відсторонено від роботи

В Ужгороді вчора, 9 грудня 2016 року, п’яний працівник обласного управління Служби безпеки України (СБУ) збив двох пішоходів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Віталій Глагола.

"На "переході смерті" в Ужгороді, що на Минайській чоловік із явними ознаками алкогольго сп'яніння збив одразу двох людей. Це трапилось о 21:50 сьогодні. Керував чорним "Мерседесом" А-класу. В машині ще була і дитина - хлопчику на вигляд 8-10 років. Потерпілих забрала швидка з місця пригоди. Представився, як Олександ Лях. Свою вину не заперечує. Деталі згодом", - написав він.

Як зазначає "Закарпатя online", Олександр Лях є співробітником УСБУ в Закарпатській області.

Крім того, за повідомленням видання 0312, за інформацією прес-служби Управління СБУ в Закарпатській області, на період розслідування за фактом ДТП службовця відсторонено від роботи.

В Ужгороді п’яний працівник облуправління СБУ збив двох пішоходівВ Ужгороді п’яний працівник облуправління СБУ збив двох пішоходівВ Ужгороді п’яний працівник облуправління СБУ збив двох пішоходівВ Ужгороді п’яний працівник облуправління СБУ збив двох пішоходівВ Ужгороді п’яний працівник облуправління СБУ збив двох пішоходівВ Ужгороді п’яний працівник облуправління СБУ збив двох пішоходівВ Ужгороді п’яний працівник облуправління СБУ збив двох пішоходів

Фото: ДТП в Ужгороді

Опубліковано Віталієм Глаголою 9 грудня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція відкрила справу за фактом ДТП у Луганській області.