ua en ru

Поліція відкрила справу за фактом ДТП у Луганській області

Поліція відкрила справу за фактом ДТП у Луганській області Фото: поліція

Вчора у Луганській області маршрутка в'їхала в дерево

Поліція порушила кримінальну справу за фактом дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) у Луганській області, яка сталася вчора, 9 грудня 2016 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Нацполіції.

"9 грудня, приблизно об 11:00, у селищі Данилівка Біловодського району сталася дорожньо-транспортна подія з постраждалими", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, водій маршрутки не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та допустив з’їзд за межі проїжджої частини, де скоїв наїзд на перешкоду (дерево). Внаслідок ДТП у Луганській області постраждав сам водій та 9 пасажирів.

Як зазначається, матеріали за даним фактом ДТП внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Проводиться досудове слідство.

Поліція відкрила справу за фактом ДТП у Луганській областіПоліція відкрила справу за фактом ДТП у Луганській областіПоліція відкрила справу за фактом ДТП у Луганській області

Фото: ДТП у Луганській області

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Луганській області маршрутка в'їхала в дерево, постраждали 10 людей.