ua en ru

УЗ попередила про тимчасові зміни в русі потягів зі Львова

УЗ попередила про тимчасові зміни в русі потягів зі Львова Фото: УЗ попередила про тимчасові зміни в русі потягів зі Львова (Getty Images)

"Укрзалізниця" повідомила про тимчасові зміни у розкладі та маршрутах руху регіональних поїздів. Зокрема, мова йде про напрямок зі Львова до Чернівців.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-центр УЗ.

"У зв’язку з проведенням технічного обслуговування дизель-поїзда ДПКр-2 зазнає тимчасових змін розклад руху регіонального поїзда № 702/701, що курсує у сполученні Львів - Чернівці", - йдеться в повідомленні.

Так, 28 квітня поїзд не курсуватиме у сполученні Львів - Чернівці, а 29 квітня поїзд не курсуватиме у сполученні Чернівці - Львів.

Разом з тим, 29 квітня у сполученні Львів - Чернівці та 30 квітня у сполученні Чернівці - Львів поїзд № 702/701 курсуватиме за звичним графіком.

Крім того, у зв'язку з продовженням колійних ремонтних робіт тимчасово зміниться маршрут руху регіонального поїзда № 816/815, що курсує у сполученні Львів - Чернівці: 27 та 29 квітня поїзд курсуватиме лише до ст. Коломия та зворотно.

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" призначила сім евакуаційних рейсів на сьогодні.

Також стало відомо, що УЗ відновлює сполучення між Сумами та Києвом.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.