ua en ru

Усик - Бріедіс: анонс бою

Усик - Бріедіс: анонс бою Фото: Усик - Бріедіс (facebook.com/WBSuperSeries)

Готуємося до півфінального бою Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS)

Чемпіон світу за версією WBO у важкій вазі Олександр Усик (12-0, 10 КО) та чемпіон світу за версією WBC в цій же вазі Майріс Бріедіс (23-0, 18 КО) з Латвії вийдуть на ринг в рамках Всесвітньої боксерської суперсерії (World Boxing Super Series - WBSS). Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 23:00, а дивитися об'єднавчий поєдинок можна на телеканалі "Інтер". Букмекери вважають фаворитом українського боксера.

27 січня 23:00
Рига, стадіон Arena Riga

Обслуговувати об'єднавчий поєдинок в першій важкій вазі між Олександром Усиком і Майріс Бріедіс буде один з найвідоміших рефері сучасності - Кенні Бейлісс з Невади, США. Бічними суддями стануть Робін Тейлор (США), Крейг Меткальф і Роберт Теппер (обидва - Канада).

За день до поєдинку відбулася традиційна церемонія зважування. Українець показав вагу 90,4 кілограм (при ліміті першої важкої ваги 90,7 кг), а його опонент - 90,3 кілограм.

Олександр Усик: "Я готовий до поєдинку. Я дуже готовий! Це означає, що я спокійний, налаштований тільки на щось хороше, не напружуюся. Не можу сказати, що мені не подобається стиль Бріедіса і він нудний боксер. Мені подобається мій стиль. Він - гідний суперник, але я вірю в свою перемогу".

Майріс Бріедіс: "Моя команда робить все, щоб зняти тиск з моїх плечей. Ми просто концентруємося на поєдинку. Моя мрія - провести бій, який може потрапити в зал слави боксу".

Обидва чемпіони зіткнулися віч-на-віч після фінальної прес-конференції. Переможцем в дуелі поглядів став українець. Усик і Бріедіс дивилися один одному в очі протягом 15 секунд, після чого Майріс відвів погляд.

Андеркарт вечора боксу:

Ноель Гевор (Вірменія/Німеччина) - Оланреваджу Дуродола (Нігерія) - важкий
Йоан Конголо (Швейцарія) - Андрейс Покумейко (Латвія) - напівважкий
Філіп Хрговіч (Хорватія) - Том Літтл (Англія) - суперважкий
Мікі Нільсен (Данія) - Рікардс Болотнікс (Латвія) - перший важкий
Ніколайс Грісунінс (Латвія) - Джозеф Дармош (Угорщина) - перший важкий
Отто Валлін (Швеція) - Срдан Говедаріца (Боснія) - суперважкий
Евгенійс Алексеевс (Латвія) - Моріс Поссіті (Франція) - напівважкий
Мікаель Лаваль (Нігерія) - Іштван Оршос (Угорщина) - важкий
Араік Марутжан (Вірменія/Німеччина) - Річард Хегь (Угорщина) - середній