ua en ru

"Укрзалізниця" призначила на Великдень додаткові поїзди в західному і південному напрямках

"Укрзалізниця" для перевезення пасажирів у період великодніх свят призначила з 9 по 14 квітня додаткові поїзди в найбільш популярних західному та південному напрямках. Про це повідомили у прес-службі УЗ.

Зокрема, в західному напрямку призначено поїзд №191/192 Київ-Львів відправленням з Києва та зі Львова 10, 11 і 13 квітня. Потягом зможуть скористатися також жителі Коростеня, Новограда-Волинського та Шепетівки.

"У південному напрямку призначені два додаткових поїзди. Так, поїзд №210/209 Миколаїв-Київ відправиться в рейс з Миколаєва 9 і 13 квітня, а з Києва - 10 і 14 квітня. Він курсуватиме, зокрема, через станції Кривий Ріг, їм. Тараса Шевченка, Городище, Корсунь, Миронівка, Біла Церква та Фастів. Поїзд №136/135 Одеса-Чернівці відправиться в рейс з Одеси 10 та 12 квітня і буде курсувати, зокрема, через станції Вапнярка, Жмеринка, Хмельницький, Тернопіль, Львів, Івано-Франківськ і Коломия", - йдеться в повідомленні.

Також на 14 квітня призначено туди і зворотно додатковий поїзд №781/782 Кременчук, Полтава-Київ. Додатковий поїзд курсуватиме через станції Миргород, Ромодан, Гребінка та Дарниця.

Як повідомлялося, "Укрзалізниця" ініціює підвищення цін на квитки на 21% у 2015 р. Пізніше Міністерство інфраструктури виступило за модернізацію тарифоутворення в "Укрзалізниці".

Зазначимо, що православний Великдень цього року відзначається 12 квітня, католицька Пасха - тижнем раніше.