ua en ru

"Укрзалізниця" змінить логотип компанії

"Укрзалізниця" змінить логотип компанії Фото: логотип УЗ (РБК-Україна)

Презентація нового логотипу "Укрзалізниці" відбудеться завтра, 27 вересня

Публічне акціонерне товариство Укрзалізниця" оновило корпоративний логотип. Презентація нового знаку залізничного перевізника відбудеться у четвер, 27 вересня, предає прес-служба УЗ.

Зазначається, що новий логотип "тепер поєднує кращі традиції компанії та її потужний потенціал розвитку". Презентація оновленого логотипу відбудеться на Центральному залізничному вокзалі Києва 27 вересня об 11:00.

"На першу колію вокзалу "Київ-Пасажирський" буде подано пасажирський та вантажний потяги, забрендовані новим логотипом, присутнім буде презентовано зразки брендованої продукції", - додали в прес-службі.

Також керівництво компанії розповість про те, що символізує оновлений логотип, як велась робота над новою айдентикою та коли новий логотип з’явиться на рухомому складі, об’єктах інфраструктури і формі залізничників.

"Укрзалізниця" змінить логотип компанії

Нагадаємо, як повідомляло РБК-Україна у понеділок, 24 вересня, на Центральному залізничному вокзалі у Києві розпочалася реконструкція платформи, з якої курсуватимуть експреси в Міжнародний аеропорт "Бориспіль".

Міністерство інфраструктури України очікує на запуск залізничної гілки до міжнародного аеропорту "Бориспіль" на початку грудня 2018 року.