ua en ru

"Укрпошта" оголосить тендер на проведення міжнародного аудиту за 2015/2016

"Укрпошта" оголосить тендер на проведення міжнародного аудиту за 2015/2016 Фото: про терміни оголошення конкурсу на проведення аудиту поштовий оператор повідомить додатково

Держпідприємство поштового зв'язку закупить послуги для перевірки даних бухобліку за МСФО через систему Prozorro

Державне підприємство поштового зв'язку "Укрпошта" оголосить тендер на проведення аудиту за міжнародними стандартами фінансової звітності (МСФЗ) за 2015-2016 роки. Про це сьогодні повідомили у прес-службі "Укрпошти".

Як зазначається, закупівля послуг з аудиту держкомпанії буде проводитися через електронну систему державних закупівель Prozorro.


В "Укрпошті" не уточнили термінів оголошення тендеру, додавши, що відповідну дату буде оприлюднено додатково.

Раніше держкомпанія оголосила тендери на проведення оцінки активів, а також аудиту передавального балансу, прийняття тендерних пропозицій щодо яких завершується 15 серпня.

Проведення аудиту діяльності за МСФЗ є однією зі складових процесу корпоратизації "Укрпошти", завершення якої очікується в першому кварталі наступного року.

"Передбачається, що вже в першому кварталі 2017 року "Укрпошта" стане публічним акціонерним товариством з незалежною наглядовою радою і власним правлінням, 100% акцій якого належатимуть державі. Зараз йде пошук оптимальної моделі управління, визначається кількість членів майбутньої наглядової ради, їхні повноваження і механізм обрання голови цієї ради", - уточнили у прес-службі ДП.

Нагадаємо, прокуратура підозрює службовців "Укрпошти" у відмиванні 22 млн гривень.