ua en ru

В "Укренерго" зробили ставку на нових менеджерів

В "Укренерго" зробили ставку на нових менеджерів Фото: Всеволод Ковальчук

В "Укренерго" працює нова команда менеджерів, яка буде реформувати роботу компанії і зробить її ефективною, прозорою і динамічною. Про це йдеться в офіційному повідомленні прес-служби компанії.

Зокрема, заступником директора з інформаційних технологій призначений Вадим Горюшко (буде займатися інноваціями, які зможуть підвищити ефективність компанії з допомогою ІТ), директором з персоналу - Світлана Ніколенко (здійснювати реформу системи управління персоналом "Укренерго"). Керівником офісу управління проектами - Володимира Кудрицького (реформувати в цілому підходи компанії до управління проектами, а також займатися розробкою стратегії й інвестиційної політики компанії), радником директора "Укренерго" - Андрія Немировського (забезпечувати підготовку компанії до впровадження нової моделі ринку електроенергії згідно з Третім енергетичним пакетом ЄС), заступником директора ТОВ "Укренергосервіс" - Кирила Захарова (реформувати систему управління нематеріальними активами і відповідати за рестайлінг корпоративного брендингу компанії)

Як раніше повідомлялося, Михайло Бно-Айріян був призначений директором з комунікацій та міжнародного співробітництва.

"Ми зробили рішучий крок і хочемо привнести в компанію слово "реформи" і надати їй реформаторського "драйву". Наше завдання - використати кращий зарубіжний досвід для перетворення підприємства в мобільну, зрозумілу і прозору компанію. Для цього я залучив одних з найкращих і досвідчених фахівців у своїй сфері. Вони не мають ніякого політичного чи комерційного забарвлення. Це професійний підхід. І це тільки початок. Сьогодні ми шукаємо на ринку України кращих людей, які готові працювати на інтереси державної компанії", - резюмував Всеволод Ковальчук, в.о. директора ДП "НЕК" Укренерго".