ua en ru

"Укразалізниця" з 11 грудня запроваджує новий графік руху пасажирських поїздів

"Укразалізниця" з 11 грудня запроваджує новий графік руху пасажирських поїздів Фото: Войцех Бальчун

З’являться нові поїзди з Києва до Маріуполя, Ізмаїла, Кропивницького

ПАТ "Укразалізниця" з 11 грудня 2016 року запроваджує новий графік руху пасажирських поїздів далекого сполучення. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив глава правління "Укрзалізниці" Войцех Бальчун.

"11 грудня, у неділю, запроваджуємо новий графік руху пасажирських поїздів далекого сполучення...Новий графік руху - результат копіткої роботи. Спеціалісти "Укрзалізниці" аналізують попит, прокладають нитки, беруть до уваги десятки факторів, приймаючи рішення, куди та який поїзд призначити, як зробити подорожі залізницею зручнішими для пасажирів", - написав він.

На думку Бальчуна, проблеми перевезень пасажирів могло б вирішити кардинальне оновлення парку.

"Закладаємо це (оновлення парку, - ред.) у плани на наступний рік, виділяємо гарантоване фінансування. Поки намагаємось за рахунок внутрішніх резервів збільшити можливості для подорожей Україною. Одні поїзди матимуть зручніший маршрут, іншим зменшено час у дорозі", - повідомив Бальчун.

За його словами, з’являться нові поїзди з Києва до Маріуполя, Ізмаїла, Кропивницького; з Миколаєва до Івано-Франківська, з Хмельницького до Лисичанська.

Укр/En 11 грудня, у неділю, запроваджуємо новий графік руху пасажирських поїздів далекого сполучення. Маю сотні персона...

Опубліковано Войцех Балчун 8 грудня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Укрзалізниця" призначила 18 додаткових поїздів на новорічні свята.