ua en ru

Українські прикордонники за добу зафіксували 2 безпілотника над кордоном з РФ

Українські прикордонники за минулу добу зафіксували політ двох безпілотних літальних апаратів (БПЛА) над кордоном з Росією.

Українські прикордонники за минулу добу зафіксували політ двох безпілотних літальних апаратів (БПЛА) над кордоном з Росією. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Держприкордонслужби України.

"У 18.58 24.10.2014 прикордонний наряд відділу "Червона Таловка" Луганського загону спостерігав проліт 1 БПЛА в районі н.п. Благовіщенка (РФ) на території РФ, на висоті до 2 000 м. Також у 19.25 24.10.2014 прикордонний наряд відділу "Станично-Луганське" виявив проліт 1 БПЛА в районі н.п. Можаевка (РФ) на території РФ, на висоті до 2 000 м. В обох випадках порушення повітряного простору України не було", - йдеться в повідомленні.

Крім того, у 15:50 24 жовтня прикордонний наряд відділу "Станично-Луганське", який ніс службу на висоті в районі н.п. Колісниківка, був обстріляний снайпером з сусідньої висоти. Як зазначається, постраждалих серед персоналу немає.

"О 14.30 24.10.2014 прикордонним нарядом у пункті контролю "Нелиповка" (Донецька область) під час огляду легкового автомобіля "Деу" (водій гр. України) виявлено 1 граната "РГД 5" з запалом УЗРГМ, 40 мм граната "ВОГ-25" і радіостанція "Кенвуд". Водій разом з виявленими гранатами і радіостанцією переданий співробітникам міліції", - зазначили в прес-службі.

Нагадаємо, в зоні антитерористичної операції за минулу добу отримали поранення 10 українських військовослужбовців, загиблих немає.