ua en ru

Українські військові візьмуть участь у міжнародних навчаннях в Болгарії

Українські військові візьмуть участь у міжнародних навчаннях в Болгарії Фото: вчення (mil.gov.ua)

Навчання "Платинум Лайон - 2017" в Болгарії триватимуть до 11 серпня

Українські морські піхотинці візьмуть участь в багатонаціональних навчаннях "Платинум Лайон - 2017" в Болгарії. Про це повідомляє прес-служба Військово-морських сил Збройних сил України (ВМС ЗСУ) в Facebook.

"Кілька десятків військовослужбовців одного з підрозділів морської піхоти ВМС ЗСУ відбули в Республіку Болгарія, де на навчальному полігоні будуть брати участь в багатонаціональних навчаннях "Платинум Лайон - 2017", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, під час навчання українські морські піхотинці разом з іноземними колегами відпрацюють оборонні і наступальні дії, порядок виконання рейдових дій, а також техніку введення бойової стрільби зі стрілецької зброї, тактику і техніку здійснення патрулювання тощо.

Наголошується, що заходи триватимуть до 11 серпня 2017 року. Метою участі у заході є придбання вітчизняними морпіхами навичок спільних дій у складі багатонаціональних підрозділів відповідно до стандартів НАТО.

Українські морські піхотинці у Болгарії беруть участь у багатонаціональному навчанні "Платинум Лайон – 2017" Кілька де...

Опубліковано ВМС ЗС України 31 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на час російсько-білоруських навчань "Захід" Сполучені Штати Америки подвоять кількість винищувачів в Литві.