ua en ru

Українська розвідка повідомляє про загибель 5 військових РФ на Донбасі

Українська розвідка повідомляє про загибель 5 військових РФ на Донбасі Фото: глава Міноборони України Степан Полторак

РФ продовжує скупчення бойової потужності РФ на Донбасі

Українська розвідка повідомляє про загибель п'яти військовослужбовців Російської Федерації на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"Підтверджено чергові втрати російських військовослужбовців на тимчасово окупованих територіях Донбасу. 15-16 лютого ц.р. у районі т.зв. "Світлодарського виступу", під час диверсійно-розвідувальних вилазок, загинуло п'ятеро та поранено двоє військовослужбовців 331 повітряно-десантного полку (Кострома) 98 повітрянодесантної дивізії (Іваново) ЗС РФ", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, повідомляється про посилення угрупування збройних сил Російської Федерації на тимчасово окупованих територіях Донбасу.

"16 лютого ц.р. продовжувались заходи щодо перекидання особового складу, паливно-мастильних матеріалів та продовольства для потреб 1 та 2 АК до населених пунктів: Антрацит: автомобільним транспортом з Ростовської області РФ - дві роти російських військових; Михайлівка (на південний схід від м.Алчевська): ешелон з ПММ (360 тонн); Харцизьк: ешелон із запчастинами до танків та продовольством", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські військові завдали артилерійського обстрілу по житлових кварталах Луганська.