ua en ru

В Україні стартували міжнародні військові навчання "Кленова арка-2016"

В Україні стартували міжнародні військові навчання "Кленова арка-2016" Фото: у Львівській області стартували навчання

У ролі головних інструкторів виступлять військові з Канади

У Львівській області стартували міжнародні навчання "Кленова арка-2016" за участю військових з України, Польщі, Литви та Канади. Про це йдеться в повідомленні Міністерства оборони України.

Повідомляється, що на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки більше двохсот військових з цих країн взяли участь у церемонії відкриття навчань "Кленова арка-2016".

"Багатонаціональні навчання "Кленова арка-2016" сприяють поглибленню співробітництва та зміцненню відносин у військовій сфері між Україною, Польщею та Литвою. Українські військовослужбовці отримали цінний досвід бойових дій і готові поділитися ним з нашими військовими партнерами. Впевнений, що спільні зусилля будуть ефективними і успішними", - заявив керівник навчань з української сторони Ігор Скибюк.

Також повідомляється, що до маневрів залучено особовий склад управління литовсько-польсько-української бригади, а в ролі головних інструкторів і посередників виступають досвідчені офіцери з Канади. Військові маневри триватимуть близько двох тижнів.

В Україні стартували міжнародні військові навчання "Кленова арка-2016"В Україні стартували міжнародні військові навчання "Кленова арка-2016"В Україні стартували міжнародні військові навчання "Кленова арка-2016"

Фото: церемонія відкриття навчань

Нагадаємо, раніше поліція Закарпаття взяла участь у антитерористичних навчаннях.