ua en ru

Поліція Закарпаття взяла участь в антитерористичних навчаннях

Поліція Закарпаття взяла участь в антитерористичних навчаннях Фото: поліція Закарпаття взяла участь в антитерористичних навчаннях

Всі навчальні дії проводилися в умовах максимально наближених до реальних

Координаційна група Антитерористичного центру при управлінні СБУ в Закарпатській області, управління Національної поліції Закарпатської області, регіональне Управління ДСНС, Нацгвардія, військові та інші служби провели спільні планові антитерористичні навчання. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національної поліції.

28 жовтня у Мукачівському та Берегівському районах проводилися навчання на військовому об'єкті стратегічного значення.

Всі навчальні дії проводилися в умовах максимально наближених до реальних з урахуванням всіх можливих потенційних небезпек. Саме з цієї причини на місці працювали медики, пожежники та представники інших служб.

Головне управління Національної поліції у Закарпатській області систематично бере участь у таких відпрацюваннях, організованих Управлінням СБ України в Закарпатській області. На цей раз у навчаннях відточували майстерність фахівці батальйону оперативного реагування у повному складі і представники всіх відділів і відділень поліції краю.

Поліція Закарпаття взяла участь в антитерористичних навчанняхПоліція Закарпаття взяла участь в антитерористичних навчанняхПоліція Закарпаття взяла участь в антитерористичних навчаннях

Фото: поліція Закарпаття взяла участь в антитерористичних навчаннях

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України протягом доби затримали в районі проведення антитерористичної операції нелегальні вантажі на загальну суму близько півмільйона гривень.