ua en ru

В Україні налічується понад 300 всеукраїнських організацій ветеранів АТО

В Україні налічується понад 300 всеукраїнських організацій ветеранів АТО Фото: українські військовослужбовці в зоні АТО

За словами Турчака, частина з них отримала фінансування

Керівник Спілки ветеранів АТО Деснянського району Києва Євген Турчак заявив, що в Україні налічується 300 ветеранських організацій, які претендують на статус всеукраїнської. Про це він заявив в ході круглого столу "Антитерористична операція. Хто сьогодні захищає Україну?" в Інституті Горшеніна, передає LB.ua.

"В Україні 300 з чимось всеукраїнських творчих спілок АТО. Частина з них отримала фінансування. Це ті, хто зумів вирішити. Як правило, роблять всеукраїнський союз, щоб отримати фінансування. Це дуже важливо - гроші з бюджету йдуть", - заявив він.


Він також зазначив, що дуже багато всеукраїнських спілок є політичними проектами.

"Ветерани потрібні всім. Всі намагаються підібгати під себе якийсь союз. У тому числі апарату президента, я впевнений, є якась своя всеукраїнська організація. Навіщо це потрібно? Щоб мінімізувати мітинги якісь", - заявив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що тимчасова контрольна комісія Київської міської ради з питань забезпечення киян, які беруть участь в АТО, на засіданні в п'ятницю, 13 травня, погодила проект рішення про створення Київського міського центру надання послуг учасникам бойових дій.