ua en ru

В Україні розпочалися навчання ЗСУ, адаптовані під стандарти НАТО

В Україні розпочалися навчання ЗСУ, адаптовані під стандарти НАТО Фото: в Україні розпочалися навчання ЗСУ, адаптовані під стандарти НАТО

Будуть відпрацьовуватись питання реагування на загрози на всіх можливих напрямках

Стратегічні командно-штабні навчання "Весняний грім - 2016" із залученням військ (сил) стартували сьогодні в Збройних силах України. Про це йдеться у повідомленні Генерального штабу ЗСУ у Facebook.

"В ході військових маневрів будуть відпрацьовуватись питання адекватного реагування на загрози на всіх можливих напрямках для відбиття можливої широкомасштабної агресії, територіальної оборони, переміщення військ та маневру", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, важливою ознакою навчань є проведення усіх заходів в нових організаційно-штатних структурах, адаптованих під стандарти країн-членів НАТО, на які в ході реформування переходять Збройні сили України.

Стратегічні командно-штабні навчання «Весняний грім – 2016» із залученням військ (сил) стартували сьогодні в Збройних Си...

Опубликовано Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine 28 марта 2016 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у західних і центральних регіонах Російської Федерації підняті по навчальній тривозі понад 3 тис. військових зв'язківців.