ua en ru

Україні цікавий досвід Ізраїлю щодо запровадження високопродуктивного тваринництва, - Порошенко

Україні цікавий досвід Ізраїлю щодо запровадження високопродуктивного тваринництва. Про це заявив міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко під час зустрічі прем'єр-міністра України Миколи Азарова з міністром туризму Ізраїлю Стасом Місєжніковим, передає кореспондент РБК-Україна.

"Нам буде надзвичайно корисним досвід Ізраїлю щодо запровадження високопродуктивного тваринництва: досвід щодо форм власності, форм інвестицій, державної підтримки, контролю та протидії корупції. Тому я просив би вас сприяти візиту наших спеціалістів до Ізраїлю та ізраїльських - в Україну", - сказав Порошенко.

Він підкреслив, що Україні також цікавий досвід створення сільськогосподарської кооперації.
Міністр туризму Ізраїлю, у свою чергу, підтримав цю пропозицію та запросив українську делегацію взяти участь у великій сільськогосподарській виставці, яка відбудеться у травні в Ізраїлі.

"Ми із задоволенням підтримуємо вашу пропозицію та пропонуємо взяти участь у проведенні великої сільськогосподарської виставки Agritech Israel 2012, яка відбудеться у травні в Ізраїлі", - сказав Місєжніков і пообіцяв, що ізраїльська сторона підготує відповідних спеціалістів, які зможуть поділитися інноваційним досвідом.

Нагадаємо, у рамках зустрічі Азаров та Місєжніков також заявили, що угода про ЗВТ України з Ізраїлем буде підписана найближчим часом.