ua en ru

В Україні 9 травня за правопорядком стежитимуть понад 17 тис. правоохоронців

В Україні 9 травня за правопорядком стежитимуть понад 17 тис. правоохоронців Фото: правоохоронці (facebook.com/mvs.gov.ua)

До забезпечення правопорядку будуть залучені працівники Нацполіціі, Нацгвардії, Держприкордонслужби і ДСНС

В Україні 9 травня за правопорядком стежитимуть понад 17 тис. правоохоронців. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ України у Facebook.

"До забезпечення правопорядку 9 травня буде залучено понад 17 тисяч працівників Національної поліції України, Нацгвардії, Державної прикордонної служби України та ДСНС України", - йдеться у повідомленні.

Масштабні навчання правоохоронців: Як #МВС пильнуватиме безпеку на травневих масових заходах До забезпечення...

Опубліковано МВС України 7 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше глава Національної поліції України Сергій Князєв заявляв, що у більшості регіонів України 8-9 травня 2018 року правоохоронці перейдуть на посилений варіант несення служби.

"8-9 травня більшість регіонів перейдуть на посилений варіант несення служби...Ми прогнозуємо деяке напруження оперативної обстановки не тільки в Києві, а ще в деяких регіонах: Запорізький, Дніпропетровський областях, але в нас достатньо сил і засобів, і, я думаю, громадянам нашої держави можна не хвилюватися. Ми забезпечимо порядок", - заявляв Князєв.