ua en ru

Князєв: 8-9 травня у більшості регіонів України правоохоронці перейдуть на посилений режим

Князєв: 8-9 травня у більшості регіонів України правоохоронці перейдуть на посилений режим Фото: Сергій Князєв (npu.gov.ua)

В деяких регіонах України 8-9 травня прогнозується напруження оперативної обстановки

У більшості регіонів України 8-9 травня 2018 року правоохоронці перейдуть на посилений варіант несення служби. Про це на брифінгу повідомив глава Національної поліції України Сергій Князєв.

"8-9 травня більшість регіонів перейдуть на посилений варіант несення служби...Ми прогнозуємо деяке напруження оперативної обстановки не тільки в Києві, а ще в деяких регіонах: Запорізький, Дніпропетровський областях, але в нас достатньо сил і засобів, і, я думаю, громадянам нашої держави можна не хвилюватися. Ми забезпечимо порядок", - заявив він.

Нагадаємо, раніше глава Служби безпеки України Василь Грицак заявляв, що в Україні 9 травня 2018 року можливі провокації. Крім того, глава СБУ зазначав, що над попередженням провокацій СБУ працює разом з поліцією.

Відзначимо, про можливі провокації 9 травня також заявляли сьогодні в штабі операції об'єднаних сил. Так, в штабі ООС не виключають, що бойовики можуть вдатися до провокацій.