ua en ru

Україна - Уельс: Фоменко сподівається на поліпшення гри українців

Україна - Уельс: Фоменко сподівається на поліпшення гри українців Фото: Михайло Фоменко

Наставник українців не чекає простого матчу

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко прокоментував майбутній товариський матч зі збірною Уельсу. Про це повідомляє прес-служба ФФУ.

"Ми часто граємо з представниками цього регіону. Уельс - це досить грамотна команда. Ми подивилися кілька нарізок їх матчів. Хороша команда, вони безпосередньо вийшли у фінальну частину чемпіонату Європи. Уельс мало пропускає, але і забиває теж небагато. Що стосується нашого складу, то на поле вийдуть люди, які, як ми часто говоримо, самі повинні забивати місця в основному складі. Хто сильніше - той і буде грати", - сказав Фоменко.

"Ми граємо для глядачів, а не для себе. Те, що така гра з Кіпром вийшла, вважаю, були і об'єктивні і суб'єктивні причини. Багато людей було відсутнє. Також багато часу пройшло з моменту останнього збору. Нам же потрібно мати інформацію про те, хто може нам допомогти. У першому таймі були люди, які часто грали разом, у другому - вийшли новачки. Природно, це позначалося на змісті гри. Постараємося зробити висновки в грі з Уельсом і зіграти краще", - додав тренер.

Нагадаємо, що онлайн-трансляція матчу Україна - Уельс почнеться на РБК-Україна в 20:30.