ua en ru

Україна отримає першу поставку 30 дизельних локомотивів General Electric

Україна отримає першу поставку 30 дизельних локомотивів General Electric Фото: Вадерий Чалий і Рафаель Сантана (facebook.com/ukr.embassy.usa)

Поставка локомотиво буде першим кроком для подальшого партнерства між Україною і General Electric

Україна отримає поставку 30 дизельних локомотивів серії Evo від General Electric. Про це йшлося у ході зустрічі посла України в США Валерія Чалого з президентом та виконавчим директором американської компанії General Electric Transportation Рафаелем Сантаною.

Зазначимо, що зустріч проводилася з метою обговорення спільного проекту з модернізації української залізниці.

Зокрема, в ході зустрічі Чалий підкреслив важливість завершення роботи над довгостроковим рамковою угодою між GE Transportation і ПАТ "Укрзалізниця", що дозволить залучити в Україну локомотивні технології світового рівня.

"Особливу увагу Валерій Чалий привернув до питання локалізації виробництва нових локомотивів та модернізації існуючого локомотивного парку на виробничих потужностях України. У цьому контексті сторони погодилися, що поставка перших 30 дизельних локомотивів серії Evo буде першим кроком для подальшого партнерства між Україною і компанією General Electric, що включає також співпраця в енергетичній галузі, інфраструктури та медицині", - йдеться в повідомленні.

UA/EN Посол України в США Валерій Чалий (Valeriy Chaly) провів зустріч з Президентом та Виконавчим директором американсь...

Опубліковано Embassy of Ukraine in the USA / Посольство України у США 15 січня 2018 р.

Нагадаємо, 4 грудня президент України Петро Порошенко і виконавчий директор американської компанії General Electric Transportation Рафаель Сантана обговорили питання стратегічної співпраці.