ua en ru

Україна підписала меморандум з ЮНІСЕФ з впровадження платформи раннього втручання

Україна підписала меморандум з ЮНІСЕФ з впровадження платформи раннього втручання Фото: ЮНІСЕФ

Меморандум формує систему раннього втручання спрямовану на дітей раннього розвитку

Уряд України і Міжнародний надзвичайний дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) підписали меморандум щодо впровадження платформи раннього втручання у четвер, 13 квітня, передає кореспондент РБК-Україна.

За словами міністра соціальної політики України Павла Розенка цей меморандум фермирует систему раннього втручання спрямовану на дітей раннього розвитку.

"Раніше втручання лежало на плечах самих батьків і громадських активістів. Сьогоднішнє підписання меморандуму - це консолідація зусиль всіх підписантів з однією метою - реалізації та формування системи раннього втручання спрямованої на дітей раннього розвитку. Дитина теж має права і дитина має право на щасливе дитинство не в межах якогось дитячого закладу. Цей меморандум про взаєморозуміння між органами державно влади, представниками громадянського суспільства та міжнародних організацій", - сказав Розенко.

Нагадаємо, сьогодні повідомлялося, що в Міністерстві соціальної політики України з наступного, 2018, пропонують створити спеціальну соціальну комісію для об'єктивної перевірки діяльності органів соціального захисту.