ua en ru

Україна та Литва домовилися про створення комітету для реалізації реформи ДФС

Україна та Литва домовилися про створення комітету для реалізації реформи ДФС Фото: зустріч міністрів (minfin.gov.ua)

Зокрема, створять Службу фінансових розслідувань

Міністерства фінансів Республіки Литви та України домовилися про створення Координаційного комітету для реалізації реформи Державної фіскальної служби (ДФС) та створення Служби фінансових розслідувань (СФР). Про це повідомляє прес-служба Міністерства фінансів України.

Литва координуватиме надання допомоги в реформуванні ДФС у рамках програми Європейського Союзу (ЄС) з підтримки реалізації Стратегії управління державними фінансами.

Сьогодні, 19 лютого, відбулася зустріч міністрів фінансів та посадовців Литви та України.

"На зустрічі з делегацією Міністерства фінансів Литовської Республіки та Представництва ЄС в Україні обговорили план реалізації реформи ДФС, митниці та створення Служби фінансових розслідувань (СФР) - єдиного органу для боротьби з фінансовими злочинами проти держави", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що одним із ключових питань в рамках реформи ДФС залишається остаточна ліквідація податкової міліції та створення СФР.

Міністерства фінансів Республіки Литви та України організовують Координаціний комітет для реалізації реформи ДФС та ство...

Опубліковано Міністерство фінансів України 19 лютого 2018 р.

Нагадаємо, 13 лютого Мінфін і ДФС погодили зміни в систему оцінки ризиків податкових накладних на відшкодування податку на додану вартість.