ua en ru

Україна та іноземні держави під час Євро-2012 будуть обмінюватися інформацією щодо небезпечних вболівальників

В Україні створено Національний футбольний інформаційний пункт, який буде здійснювати обмін інформацією між Україною та іноземними державами щодо можливих ризиків зі сторони іноземних вболівальників під час Євро-2012. Про це РБК-Україна заявили в прес-службі ГУМВС України в Києві.

"На базі укрбюро Інтерполу створено та функціонуватиме Національний футбольний інформаційний пункт. Цим підрозділом забезпечено взаємодію з поліцейськими підрозділами іноземних держав. Основним органом, через який буде здійснюватися управління та контроль за реалізацією правоохоронних завдань органів внутрішніх справ, буде Міжнародний центр поліцейського співробітництва. Саме через цей центр здійснюється основний обмін інформацією між нашої країною та іноземними державами, в тому числі, і стосовно поведінки та можливих ризиків зі сторони іноземних вболівальників", - заявили в прес-службі.

Нагадаємо, раніше Президент України Віктор Янукович заявив, що в Україні немає загроз для футбольних вболівальників, які приїдуть на матчі Євро-2012.