ua en ru

В Україні немає загроз для футбольних вболівальників на Євро-2012, - Янукович

В Україні немає загроз для футбольних вболівальників, які приїдуть на матчі Євро-2012. Про це в інтерв'ю BBC заявив Президент України Віктор Янукович, передає BBC-Україна.

"У мене немає ніяких сумнівів у тому, що служба безпеки, яка буде стежити за проведенням всіх футбольних матчів по всій Україні, система, яка створена, у будь-який час готова буде відреагувати своєчасно... В Україні, так як і в будь-якій іншій країні, безумовно, є люди, які здатні на радикальні дії. Але, якщо порівняти Україну з іншими країнами, у нас якраз кількість таких людей, мабуть, найменша. Як ми кажемо, футбольні хулігани - вони - відомі... і, безумовно, з ними буде проведена робота відповідна, а якщо ми побачимо, що від них виходитиме якась небезпека, вони не будуть на цей час допущені до стадіонів. Тому ніяких сумнівів з точки зору безпеки проведення футбольних матчів, як щодо вболівальників, так і щодо футболістів в Україні немає. Сьогодні ми не бачимо ніяких загроз", зазначив Янукович.

Нагадаємо, раніше секретар Ради безпеки і оборони України Андрій Клюєв заявив, що спецслужби України готові забезпечити безпеку під час проведення Євро-2012 за світовими стандартами.