ua en ru

Україна та Бразилія поглиблюватимуть співпрацю у торгівельній сфері

Україна та Бразилія поглиблюватимуть співпрацю у торгівельній сфері. Про це було повідомлено під час зустрічі міністра закордонних справ України Леоніда Кожари з надзвичайного і повноважного послом Федеративної Республіки Бразилія в Україні Антоніо Фернандо Круз де Мелло, повідомляє прес-служба МЗС.

"Під час зустрічі були обговорені актуальні питання розвитку українсько-бразильських відносин стратегічного партнерства, зокрема у контексті активізації політичного діалогу, торговельно-економічного та інвестиційного співробітництва, а також взаємодії двох країн у міжнародних організаціях", - йдеться в повідомленні.

Так, Кожара наголосив на необхідності створення відповідних умов для подальшого поглиблення українсько-бразильських торговельних відносин, зокрема шляхом сприяння виходу української продукції на ринок Бразилії.

Крім того, у ході зустрічі була підтверджена готовність української та бразильської сторін забезпечити успішну реалізацію спільних проектів в космічній та фармацевтичній галузях.

Читайте також: Україна та Іран підписали протокол про наміри у галузі сільського господарства