ua en ru

Загрози для мешканців Києва внаслідок вибухів у Чернігівській області немає, - КМДА

Загрози для мешканців Києва внаслідок вибухів у Чернігівській області немає, - КМДА Фото: вибухи в Чернігівській області (РБК-Україна)

У разі виникнення загрози для мешканців Києва інформація буде поширена у ЗМІ

Загрози для мешканців Києва унаслідок пожежі на території 6 арсеналу Міністерства оборони поблизу смт. Дружба в Ічнянському районі Чернігівської області немає. На території міста Києва ситуація під контролем, передає РБК-Україна з посиланням на прес-службу управління з надзвичайних ситуацій КМДА.

Зазначається, що у разі виникнення загрози для мешканців Києва інформація буде доведена та поширена через засоби масової інформації.

Загрози для мешканців Києва внаслідок вибухів у Чернігівській області немає, - КМДА

Нагадаємо, в Чернігівській області вибухнув склад боєприпасів. Місцеві жителі повідомляли про сильні спалахи й гучні вибухи, які доносяться зі сторони військової частини.

ДСНС евакуювала з місця вибуху 6-го Арсеналу поблизу міста Ічня близько 10 тис. осіб.

Згодом у Міноборони повідомили про розгортання штабу ліквідації надзвичайної події, який очолив начальник Генштабу.

Окрім того, служба автомобільних доріг у Чернігівській області повідомляє про заборону руху дорогами державного значення.

Для забезпечення безпеки людей, допомоги та проведення евакуації на місце вибуху боєприпасів відряджені додаткові сили та засоби поліції, зокрема, з Києва та Київської області.