ua en ru

Уельс - Словаччина: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Уельс - Словаччина: онлайн-трансляція матчу Євро-2016 Фото: Уельс - Словаччина

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Уельс - Словаччина. Онлайн-трансляція матчу Уельс - Словаччина почнеться на РБК-Україна в 18:30, а дивитися поєдинок можна на каналі "Футбол 1". Валлійці ведені Гаретом Бейлом почнуть Євро-2016 грою проти серйозної збірної Словаччини.

11 червня, 19:00
Бордо, "Матмут-Атлантик"
Уельс - Словаччина 2:1
Гол: Бейл, 10, Робсон-Кану, 81 - Дуда, 61
Уельс
: Хеннессі - Честер, Е. Вільямс, Девіс - Гантер, Аллен, Едвардс, Ремсі, Тейлор - Бейл, Дж. Вільямс
Словаччина: Козачик - Пекарік, Дюріца, Шкртел, Швенто - Грошовски, Куцка - Вайсс, Хамшик, Мак - Дюріш

Дуже багато світові експерти чекають яскравого виступу збірної Уельсу. У неї є всі складові, щоб показати хороший футбол - міцний британський склад, яскравий лідер Гарет Бейл, характер і поставлена гра. Але перший матч на будь-якому турнірі завжди викликає більше, ніж треба, емоцій, а значить в грі куди більше буде вирішувати фактор зібраності.

І в цьому плані набагато цікавіше виглядає комнада Словаччини. Саме за рахунок зібраної гри в обороні і реалізації своїх моментів вони зуміли пройти групу, в якій примудрилися обіграти більш яскравих Іспанію і Україну. Багато в чому, іменна гра в захисті словаків стане ключовим чинником результату гри.

Найбільш вірогідним результатом гри бачиться нічия, при ігровій перевазі валлійців. Все таки, наявність у складі одного з лідерів "Реала" Бейла дозволяє зробити акцент на атаку. Якщо Уельсу вдасться забити - вони переможуть. Але забити словакам буде дуже складно.

Уельс - Словаччина: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Фото: Аарон Ремсі

Півзахисник збірної Уельсу Аарон Ремсі:

"Товариські матчі напередодні великих турнірів необхідні для того, щоб добре підготуватися до офіційних зустрічей. Однак після таких поразок, як проти Швеції, відчуваєш незадоволення. Ми не повинні так грати! Потрібно продовжувати працювати над собою і намагатися більше не допускати подібне. Тренерський штаб проаналізував гру і вказав на помилки. Сподіваюся, ми їх не повторимо".