ua en ru

УЄФА переніс матч "Ворскла" - "Арсенал" у Київ

УЄФА переніс матч "Ворскла" - "Арсенал" у Київ Фото: (uefa.com)

Причиною стало через запровадження воєнного стану в Україні

Робоча група Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) з надзвичайних ситуацій вирішила перенести матч 5 туру Ліги Європи "Ворскла" - "Арсенал" з Полтави до Києва. Про це повідомляється на сайті організації.

Зазначається, що пов'язано це з введення воєнного стану в деяких областях України. Таким чином, зустріч пройде на НСК "Олімпійський" у четвер, 29 листопада. Початок гри о 19:55. УЄФА продовжить відстежувати та аналізувати ситуацію в Україні в найближчі дні.

Варто зазначити, що в Полтавській області воєнний стан не буде введений, однак він торкнеться Харківа, куди повинен був прилетіти лондонський клуб.

Раніше міністр молоді та спорту Ігор Жданов повідомив, що через введення воєнного стану в окремих областях України, жодні спортивні турніри там не скасують.

Дирекція української Прем'єр-ліги (УПЛ) буде консультуватися з компетентними органами з приводу проведення ігор у зоні воєнного стану.

Нагадаємо, Верховна рада 26 листопада ухвалила закон про затвердження указу президента "Про введення воєнного стану в Україні". Воєнний стан вводиться в десяти областях України з 28 листопада строком на 30 днів.