ua en ru

Вбивство Захарченка: другим загиблим виявився охоронець ватажка "ДНР"

Вбивство Захарченка: другим загиблим виявився охоронець ватажка "ДНР" Фото: місце вибуху в Донецьку (twitter.com/donetsk62ua)

Число постраждалих від вибуху в Донецьку зросло до 12 осіб

При вибуху в Донецьку, в результаті якого загинув ватажок "Донецької народної республіки" Олександр Захарченко, від отриманих поранень помер його охоронець. Про це повідомляють сепаратистські ЗМІ.

Повідомляється, що крім Захарченка під час вибуху в ресторані "Сепар" на бульварі Пушкіна в центрі Донецька також загинув один з його охоронців. Крім того, 12 осіб отримали травми різного ступеня тяжкості. Також уточнюється, що на даний момент їх життю нічого не загрожує.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що при вибуху в центрі Донецька поранення отримав його соратник, "міністр доходів і зборів Олександр Тимофєєв.

Крім того, вчора російські ЗМІ повідомили про загибель двох осіб, проте другим загиблим була вказана дитина. Станом на ранок інформація про загибель дитини не підтверджується.

Відзначимо, напередодні стало відомо, що після загибелі Захарченка виконувати обов'язки ватажка "ДНР" буде Дмитро Трапезніков. Раніше він фактично був керівником адміністрації Захарченка, контролював всю рекламу в окупованих районах.