ua en ru

Вбивство Окуєвої: нардеп повідомив, що Осмаєв отримав важке поранення в ногу

Вбивство Окуєвої: нардеп повідомив, що Осмаєв отримав важке поранення в ногу Фото: Аміна Окуева (УНІАН)

Загрози життю Осмаєва немає

Чоловік загиблого військовослужбовця Аміни Окуєвої Адам Осмаєв під час розстрілу їх машини отримав важке поранення в ногу. Про це заявив народний депутат від Радикальної партії Дмитро Лінько в ефірі телеканалу "112 Україна".

При цьому загрози життю Осмаєва немає. Народний депутат нагадав про напад на Осмаєва і Окуєву 1 червня. Він передбачає, що вбивство військовослужбовця організували ті ж люди.

Він уточнив, що автомобіль Окуєвої й Осмаєва розстріляли автоматною чергою.

Нагадаємо, їх машину обстріляли з кущів на залізничному переїзді біля селища Глеваха Київської області. Подружжя служило в чеченському батальйоні імені Джохара Дудаєва, який бере участь у конфлікті на Донбасі на стороні сил АТО.

Це був не перший напад на Окуеву і Осмаєва в цьому році. 1 червня вони домовилися про інтерв'ю з нібито французьким журналістом Алексом Вернером з Le Monde на вулиці Кирилівській у центрі міста. При зустрічі Вернер дістав з коробки пістолет "Глок" і вистрілив в груди Осмаєву, після чого Окуєва з нагородного пістолета марки ПМ чотири рази вистрілила в нападника, поранивши його.