ua en ru

Вбивство Ноздровської: поліція області відзвітувала про проведене розслідування

Вбивство Ноздровської: поліція області відзвітувала про проведене розслідування Фото: Національна поліція України (npu.gov.ua)

Засідання слідчо-оперативної групи проходитимуть щодня

У четвер, 4 січня, у Вишгородському відділі поліції керівництво обласної поліції відзвітувало про результати проведеної роботи протягом п'яти днів у справі про вбивство правозахисниці Ірини Ноздровської. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Київській області на своїй сторінці в Facebook.

Нарада відбулася під головуванням першого заступника голови Нацполіції В'ячеслава Аброськіна за участю заступника голови Нацполіції Віталія Невгада, а також начальників структурних підрозділів апарату кримінальної поліції і керівництва поліції Київської області.

За словами В'ячеслава Аброськіна, на даний момент вже допитані більша кількість осіб щодо пересування загиблої від місця роботи до місця виявлення тіла. Також проводиться поквартирний та подворовий обхід села Демидів і сусідніх населених пунктів.

"В'ячеслав Аброськін визначив подальші напрями роботи всіх оперативних служб необхідні для розкриття цього злочину. Він також повідомив, що за такого формату заслуховування будуть проходити щодня", - йдеться в повідомленні.

ПОЛІЦІЯ РОБИТЬ ВСЕ МОЖЛИВЕ ДЛЯ РОЗКРИТТЯ ВБИВСТВА ІРИНИ НОЗДРОВСЬКОЇ - В'В'ЯЧЕСЛАВ АБРОСЬКІН Про це сьогодні, 4 січня, п...

Опубліковано Головне управління Національної поліції у Київській області 4 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше Аброськін заявив, що для розслідування справи про вбивство Ірини Ноздровської Національна поліція України створила посилену слідчо-оперативну групу.