ua en ru

У Президента має бути можливість реалізувати свою програму шляхом співпраці з Кабміном і ВР, - нардеп

У Президента України Віктора Януковича повинна бути можливість реалізувати свою програму шляхом співпраці з парламентською більшістю і Кабінетом міністрів України. Таку думку у ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV висловила народний депутат від Партії регіонів (ПР) Олена Бондаренко, повідомляє прес-служба ПР.

"Питання і проблема не в концентрації влади, а в рівні цієї концентрації. З 2005 по 2010 рік у нас в країні була "децентралізація" (влади): літаки один у одного крали, мазуриками обзивали і так далі. Кожен що хотів, те й робив: президент - в одну сторону, прем'єр-міністр - в іншу, парламент - у третю, а Кабінет міністрів взагалі - у четверту", - сказала вона.

"Той же самий газовий контракт Кабмін не підтримав, він не дав Юлії Тимошенко відповідних директив, тому екс-прем'єр зараз і сидить", - також зазначила Олена Бондаренко.

"І у мене питання: ми за анархію в такому вигляді?" - поцікавилася Олена Бондаренко, звертаючись до представників опозиції.

"І якщо хтось з опозиції пропонує інший варіант і вважає, що він більш ефективний, - я з ним не згодна", - додала парламентарій.