ua en ru

Туск заявив, що Україні варто уникати внутрішніх конфліктів

Туск заявив, що Україні варто уникати внутрішніх конфліктів Фото: Дональд Туск (president.gov.ua)

Туск заявив, що найважливіше завдання України - побудова сучасної держави

Президент Європейської ради Дональд Туск заявив, що Україні варто уникати внутрішніх конфліктів. Про це йдеться у заяві Туска, зробленій у рамках саміту Україна-ЄС у Києві, повідомляє прес-секретар президента України Святослав Цеголко у Facebook.

"Сьогодні ми ясно бачимо, що зовнішньому ворогу вас не здолати. Ви занадто сильні. Але ви можете зазнати поразки від самих себе. Саме тому ви маєте будь що тримати свою єдність і уникати внутрішніх конфліктів", - заявив Туск.

Туск переконаний, що якщо Україна й надалі буде рішучою, хороброю та послідовною, то їй вдасться втілите свої мрії та досягти своїх цілей.

"Ваше найважливіше завдання сьогодні - побудова сучасної держави, яка піклується про своїх громадян, опирається корупції і шанує найвищі стандарти суспільного життя. Якщо ви зможете скласти цей іспит - ніхто і ніщо вас не переможе", - заявив він.

Добра заява Президента Європейської Ради Дональда Туска українською: "Я переконаний – якщо ви й надалі будете такими рі...

Опубліковано Святославом Цеголком 13 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Європейської ради Дональд Туск заявив, що Україну не здолають зовнішні вороги.