ua en ru

Турчинов дав доручення перевірити причетність Єфремова до відключення авіаційних систем у Луганському аеропорту

Спікер Верховної Ради України Олександр Турчинов дав доручення силовим структурам перевірити причетність народного депутата з фракції Партії регіонів Олександра Єфремова до відключення авіаційних систем прийому літаків у Луганському аеропорту.

Спікер Верховної Ради України Олександр Турчинов дав доручення силовим структурам перевірити причетність народного депутата з фракції Партії регіонів Олександра Єфремова до відключення авіаційних систем прийому літаків у Луганському аеропорту. Про це Турчинов заявив на засіданні парламенту, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я даю доручення силовим структурам перевірити інформацію", - заявив спікер.

Турчинов дав відповідне доручення у відповідь на заяву народного депутата від "Батькившины" Володимира Яворівського, який заявив: "Надійшла інформація про те, що в Луганському аеропорту повинен приземлитися наш літак з нашими хлопцями для наведення порядку, але почали вимикати вимикач. Начальник аеропорту сказав, що це указ Єфремова... Я звертаюся до генерального прокурора, щоб з нього (з Єфремова) як можна швидше була знята недоторканність".

У відповідь на цю заяву Олександр Єфремов повідомив, що "тільки в хворій уяві можуть виникати такі фантазії".

"Давайте доручення, перевіряйте! Ви десять раз вже давали доручення і перевіряли, але нічого не знайшли", - заявив Єфремов.