ua en ru

Цукерберг і Макрон обговорили нові правила для інтернету

Цукерберг і Макрон обговорили нові правила для інтернету Фото: Цукерберг и Макрон (facebook.com/Mark Zuckerberg)

Обговорили, зокрема, конфіденційність даних та запобігання втручанню у вибори

Глава Facebook Марк Цукерберг зустрівся в Парижі з президентом Франції Еммануелем Макроном. Про це Цукерберг повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Зазначається, що сторони обговорили нові правила та норми для інтернету. Зокрема, говорили про збалансоване подання інформації, безпеку, конфіденційність даних, а також запобігання втручанню у вибори.

"Наші системи тепер активно виявляють 65% ненависницьких висловлювань, які ми знімаємо ще до того, як про них повідомили - порівняно з 24% рік тому", - зазначив глава Facebook.

Цукерберг також повідомив, що французький уряд дав рекомендації щодо того, який контент можна вважати шкідливим.

"Це наше перше офіційне співробітництво щодо питань регулювання з урядом, і ми сподіваємося, що цей процес спрацює для інших країн" - написав Цукерберг.

Раніше повідомлялося, що соціальна мережа Facebook активувала опцію "Перевірка безпеки" в Парижі після нападу невідомого з ножем.

РБК-Україна писало, що влада Нової Зеландії після терактів в Крайстчерчі заявила, що буде працювати разом з Францією над тим, щоб соціальні мережі не використовувалися для пропаганди тероризму і насильницького екстремізму.