ua en ru

Циклон залишив територію України

Циклон залишив територію України Фото: Київ

У ДСНС зазначили, що до ліквідації негоди були залучені майже 3 тис. осіб

Активний циклон залишив територію України. Про це на брифінгу заявив перший заступник голови Державної служби з надзвичайних ситуацій України Олег Мельчуцький, передає кореспондент РБК-Україна.

"На сьогоднішній день активний циклон залишив межі нашої держави. Інтенсивність опадів його ослабла. В даний час невеликі опади спостерігаються на території Сумської та Харківської областей", - повідомив він.

За його словами, протягом доби рятувальники евакуювали із снігових заметів більше 300 транспортних засобів й надали допомогу понад 2300 осіб.

"протягом доби силами Державної служби з надзвичайних ситуацій забезпечено евакуації зі снігових заметів понад 330 транспортних засобів, у тому числі евакуювали із снігових заметів 56 карет швидкої медичної допомоги та надано допомогу близько 2300 осіб, доставлені в лікувальні установи 5 вагітних жінок", - сказав він.

У той же час, Олег Мельчуцький зазначив, що до ліквідації негоди були залучені майже 3 тис. чоловік.

"Всього до ліквідації наслідків негоди на автодорогах загального користування за межами населених пунктів залучено понад 2750 чоловік і 1650 одиниць техніки", - заявив він.

Нагадаємо, за станом на 20 січня через снігопад у шести областях України обмежено рух на автошляхах.