ua en ru

ЦВК зареєструвала Бригинця та Белоцерківця нардепами від БПП

ЦВК зареєструвала Бригинця та Белоцерківця нардепами від БПП Фото: ЦВК визнала обраними народними депутатами Бригинця та Белоцерковца

Бригинець та Белоцерковець зареєстровані нардепами від БПП

Центральна виборча комісія (ЦВК) сьогодні, 28 березня, зареєструвала двох нових народних депутатів від "Блоку Петра Порошенко" (БПП) - Олександра Бригинця та Дмитра Белоцерківця. Про це РБК-Україна повідомив заступник голови Центрвиборчкому Андрій Магера.

"Тільки що зареєстрували нових депутатів від БПП - Бригинця та Белоцерківця", - заявив Магера.

Олександр Бригинець - поет, прозаїк, журналіст, член моніторингової місії інформаційної політики Міністерства України у зоні АТО і колишній нардеп від "Батьківщини". Дмитро Білоцерківець - директор Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київської міської ради (КМДА), помічник-консультант народного депутата (2013-2014 рр.).

Раніше повідомлялося, що Центральна виборча комісія визнає обраними народними депутатами Олександра Бригинця (№75 у виборчому списку "Блоку Петра Порошенко") і Дмитра Белоцерковца (№76 у списку), як тільки отримає рішення з'їзду БПП про припинення повноважень нардепів Єгора Фірсова та Миколи Томенка.