ua en ru

ЦВК "замінували" в останній день подачі документів

ЦВК "замінували" в останній день подачі документів Фото: ЦИК (РБК-Україна)

ЦВК призупинила приймання документів

Правоохоронні органи отримали повідомлення про замінування будівлі, в якій працює Центральна виборча комісія. Про це РБК-Україна повідомили у прес-службі Національної поліції міста Києва.

Як зазначили в поліції, повідомлення про замінування ЦВК надійшло близько 11:00.

"Наразі з будівлі евакуйовано близько 250 осіб. Робота ЦВК наразі призупинена та не ведеться кілька годин. Станом на 12:50 перевірка замінування будівлі триває", - повідомили у прес-службі.

Як повідомляло РБК-Україна, сьогодні, 20 червня, останній день, коли Центральна виборча комісія (ЦВК) приймає документи для реєстрації кандидатів на вибори в Раду. Однак, до 8 липня партії зможуть звертатись до ЦВК з проханням скасувати реєстрацію.

Всього станом на 19 червня, ЦВК зареєстрував 839 кандидатів у народні депутати, включених до виборчих списків 5 політичних партій, у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі.

Також, станом на 19 червня, в одномандатних виборчих округах зареєстровано 761 кандидата у народні депутати, в тому числі: які балотуються у порядку самовисування - 618, висунутих політичними партіями - 143.