ua en ru

Яценюк може внести подання на звільнення міністра екології, - нардеп

Яценюк може внести подання на звільнення міністра екології, - нардеп Фото: Ігор Шевченко

Ляшко заявив про передачу правоохоронцям свідоцтва корупційних порушень міністра екології

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк сьогодні, 17 червня, може внести подання на звільнення міністра екології та природних ресурсів Ігоря Шевченка. Про це перед початком пленарного засідання повідомив координатор коаліції, лідер Радикальної партії Олег Ляшко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Тільки що у мене відбулася розмова з прем'єр-міністром України, я сподіваюся, що сьогодні до парламенту зайде подання про звільнення міністра екології Ігоря Шевченка",- розповів Ляшко.

За словами Ляшка, вчора він передав документальні підтвердження про корупційні порушення Шевченка в правоохоронні органи.

Нагадаємо, раніше Ляшко звинуватив міністра екології Шевченка в тому, що той був у Ніцці під час пожежі на нафтобазі. Проте Шевченко спростував цю інформацію.

Вчора ж Ляшко заявив, що Шевченко 8 червня 2015 р. повернувся з Ніцци приватним літаком народного депутата України, члена депутатської групи "Воля народу" Олександра Онищенка.

Додамо, 12 червня на засіданні Кабміну прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк відчитав Шевченка за те, що той не був на місці пожежі на нафтобазі під Києвом.