ua en ru

Поліція посилила охорону центру Києва

Поліція посилила охорону центру Києва Фото: Нацгвардія в центрі Києва (HromadskeUA twitter)

Службу у центрі столиці несуть півтори тисячі правоохоронців

У центрі Києва у зв’язку із проведенням масових заходів та акцій протесту 18 березня 2018 року посилено охорону громадського порядку співробітниками Національної поліції та Національної гвардії. Про це повідомив начальник головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко, передає прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

"Загалом на службу у центральній частині міста заступили 1500 правоохоронців. Ми проводимо превентивні заходи і чітко реагуватимемо на будь-які порушення. Закликаємо всіх учасників акцій дотримуватися встановлених правил поведінки та норм чинного законодавства", - зазначив Крищенко.

За порядком у столиці стежать поліцейські та нацгвардійці. Чергують кінологи, вибухотехніки та групи превентивної комунікації.

Поліція посилила охорону центру КиєваПоліція посилила охорону центру КиєваПоліція посилила охорону центру КиєваПоліція посилила охорону центру КиєваПоліція посилила охорону центру Києва

Фото: Нацгвардія і мітинг в центрі Києва (РБК-Україна, HromadskeUA twitter)

У місцях проведення акцій (проспект Повітрофлотський, вулиці Добровольчих батальйонів та Хрещатик) частково обмежено або перекрито рух транспорту.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у день виборів президента Росії під посольством РФ у Києві перекрито Повітрофлотський проспект. Також у Києві в зв’язку із проведенням масових заходів призупинено рух транспорту центральною частиною міста.