ua en ru

У центрі Києва перекриють рух транспорту через відкриття "Євробачення"

У центрі Києва перекриють рух транспорту через відкриття "Євробачення" Фото: євромістечко на Хрещатику

Із 24:00 6 травня вводиться тимчасове обмеження руху для транспортних засобів і пішоходів у центрі столиці

У зв’язку з відкриттям пісенного конкурсу "Євробачення-2017" у Києві з 24:00 6 травня вводиться тимчасове обмеження руху для транспортних засобів і пішоходів у центральній частині міста. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

"Так, із 24:00 6 травня до 24:00 7 травня тимчасово заборонено рух транспортних засобів та обмежено рух пішоходів в обох напрямках на вулиці Михайла Грушевського (від Паркової дороги до вул. Івана Мазепи). 7 травня з 13:00 до 24:00 буде обмежено рух транспортних засобів у обох напрямках на вулиці Михайла Грушевського (від Європейської площі до Паркової дороги)", - йдеться в повідомленні.

Також, за даними правоохоронців, 7 травня з 13:00 до 24:00 обмежать рух транспортних засобів і пішоходів у обох напрямках на Парковій дорозі (від Петрівської алеї до площі Андрія Первозванного) та на Петрівській алеї (від Європейської площі до Паркової дороги).

У центрі Києва перекриють рух транспорту через відкриття "Євробачення"

Фото: схема обмеження руху під час церемонії відкриття конкурсу

Окрім цього, у рамках проведення церемонії відкриття пісенного конкурсу "Євробачення-2017" із 24:00 6 травня до 24:00 7 травня вносяться тимчасові обмеження руху в обох напрямках на таких вулицях столиці: на вул. Інститутська (від вул. Ольгинська до провулку Кріпосний); на вул. Садова (від вул. Інститутська до вул. М. Грушевського); на вул. Липська (від вул. Інститутська до вул. М. Грушевського); на вул. Шовковична (від вул. Інститутська до вул. М. Грушевського).

У зв’язку з цим МВС звертається до учасників дорожнього руху з проханням із розумінням поставитися до тимчасових незручностей, завчасно спланувати маршрути руху, неухильно дотримуватись вимог Правил дорожнього руху.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що близько 16 тисяч правоохоронців будуть задіяні до заходів безпеки з 7 по 14 травня 2017 року, в тому числі стежитимуть за правопорядком під час проведення "Євробачення-2017" у Києві.