ua en ru

У Києві 7-14 травня за громадським порядком стежитимуть 16 тисяч правоохоронців

У Києві 7-14 травня за громадським порядком стежитимуть 16 тисяч правоохоронців Фото: у Києві 7-14 травня за громадським порядком стежитимуть 16 тисяч правоохоронців

Близько 4 тисяч правоохоронців Нацполиции і Нацгвардії будуть стежити за порядком у Києві 9 травня

У Києві в період з 7 по 14 травня за дотриманням громадського порядку будуть стежити 16 тисяч правоохоронців. Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий, передає "Урядовий портал".

"Робота ситуаційних центрів в цей період покаже нашу готовність до оперативним та злагодженим діям в тих чи інших ситуаціях. Близько 16 000 правоохоронців будуть задіяні до заходів безпеки з 7 по 14 травня, в тому числі стежити за правопорядком під час проведення Євробачення-2017. Кожен з них повинен розуміти свою роль у вирішенні кризових ситуацій, які можуть виникнути. Злагодженість в роботі правоохоронних органів - гарантія безпеки наших громадян і гостей Києва", - повідомив Ярий.

Також Ярий повідомив, що всі підрозділи Нацполиции, Нацгвардії, Держприкордонслужби та Держслужби з надзвичайних ситуацій переведені в посилений режим несення служби включаючи до 14 травня.

Нагадаємо, сьогодні глава МВС України Арсен Аваков заявив, що підрозділи Національної поліції України та Національної гвардії України будуть припиняти поява антиукраїнської символіки і заяв 9 травня.