ua en ru

Три гравця "Маріуполя" можуть пропустити матч з "Динамо"

Три гравця "Маріуполя" можуть пропустити матч з "Динамо" Фото: "Маріуполь" готується до гри з киянами (facebook.com/mariupolfc)

Всі інші гравці займаються в загальній групі

Відразу три гравця футбольного клубу "Маріуполь" можуть пропустити поєдинок 25 туру української Прем'єр-ліги проти київського "Динамо". Про це повідомляє новинна служба телеканал "Футбол 1".

Пошкодження на одному з тренувань отримав Роже Гоміс і поки невідомі терміни його відновлення. Крім цього, під питанням участь в матчі Андрія Борячука і Ігоря Кірюханцева, які повернулися з розташування молодіжної збірної України. Всі інші гравці займаються в загальній групі.

"Є пошкодження бокової зв'язки. МРТ показало, що відновлення займе десь тиждень. Я не встиг довостановіться, пошкодження турбувало мене під час тренування, тому, я не грав у складі молодіжної збірної в матчі з Англією", - сказав Борячук в коментарі телеканалу.

"Динамо" ж готується до "Маріуполя" майже в повному складі. Після паузи на матчі збірних, практично всі гравці вже прибули в розташування клубу. Легіонери, яким на перельоти потрібно багато часу, зокрема - Гонсалес, приєднаються до команди найближчим часом.

Поєдинок "Маріуполь" - "Динамо" відбудеться в неділю, 1 квітня. Початок - о 17:00.

Нагадаємо, поєдинок був перенесений на три години пізніше на прохання приазовського клубу і каналу-транслятора матчу.